activiteiten

Boottochten in Malgrat de Mar

Zonnen en feesten op zee!

De warme zon, heerlijk helder water… wie is daar nou niet gek op? En wat is nu een betere manier om dit mee te maken dan door lekker te relaxen op het water tijdens een boottocht in Malgrat?

De stranden aan de Spaanse kust zijn prachtig en de zee azuurblauw. In combinatie met een heerlijk klimaat, is het geen wonder dat er langs de kust van Malgrat zoveel boottochten worden gemaakt. Een boottocht in Malgrat wordt gezien als hoogtepunt van jouw jongerenvakantie..

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Catamaran Cruise

De meeste boottochten houden in dat je met een catamaran de zee op gaat. Een heerlijke manier om een dagje te relaxen op een mooie boot! Op de catamaran zijn ligplekken aanwezig om even lekker te kunnen zonnen en uiteraard zijn er regelmatig stops om even een verfrissende duik te nemen. Het is ook mogelijk om met een snorkel de onderwaterwereld te bekijken. Met daarnaast nog relaxte muziek op de achtergrond en onbeperkt eten en drinken wordt dit een heerlijke tocht!

Boottocht + duiken

Naast een standaard boottocht kun je er ook voor kiezen om tijdens de boottocht te gaan duiken. Met een boottocht ga je naar een nabijgelegen baai waar een duikcentrum is. Na een uitgebreide duik- en veiligheidsinstructie word je door professionele instructeurs meegenomen op een onvergetelijke tocht onder water. Bij de meeste excursies staat er na het duiken als afsluiting een uitgebreide lunch op het programma.

Een boottocht boeken

De meeste reisorganisaties bieden excursies zoals boottochten aan. Je kunt bij de reisorganisatie om meer informatie vragen en via hen een boeking doen voor een boottocht, maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te ondernemen en plaatselijk een boottocht uit te zoeken.

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...