informatie

Vanuit Malgrat stappen in Lloret de Mar

Een avondje stappen in het bruisende Lloret!

In het levendige Malgrat kun je fantastisch uitgaan. Het is iets kleiner dan het verderop gelegen Lloret de Mar, maar zeker niet minder gezellig. Je vindt hier een aantal erg leuke kroegjes en een paar vette discotheken. Ben je na een paar avonden stappen in Malgrat toe aan iets nieuws? Vanuit Malgrat kun je gemakkelijk naar Lloret de Mar, het echte feestparadijs.

Specifiek meer weten? Wij hebben ook een speciale site over uitgaan in Lloret de mar!

Lloret de Mar is het paradijs voor de feestbeesten: een supergave strip met allemaal toffe clubs, bars en discotheken. Ben je in Malgrat en heb je zin om één of meerdere avonden te stappen in Lloret de Mar? Geen probleem, vanuit Malgrat kom je heel gemakkelijk in deze populaire uitgaansstad. Vanuit Malgrat rijden er diverse bussen door de stad en naar plaatsen als Lloret de Mar. Ook heeft Malgrat een treinstation vanwaar er treinen rijden naar Barcelona en alle badplaatsen aan de Costa Brava, dus ook naar Lloret.

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Uitgaan in Lloret de Mar

Met zoveel gezellige kroegjes en vette clubs, is uitgaan in Lloret de Mar elke nacht weer gegarandeerd een onvergetelijk feest. Voor de ultieme feestvakantie zit je hier meer dan goed. Om de avond goed te beginnen, kan je eerst de gezelligste café’s van Lloret de Mar afgaan. Voor een lekker fruitig cocktailtje wijk je uit naar Beachbar Olé, daarna gaat het feest door in het Oranje Café. Hier komen de nieuwste tracks uit de hitlijsten en natuurlijk alle Nederlandse klassiekers voorbij. Leuk voordeel: in het Oranje Café zijn er heel veel jonge, Nederlandse toeristen te vinden. Natuurlijk zijn er in Lloret de Mar nog veel meer gezellige cafeetjes en de beste manier om deze te ontdekken is uiteraard tijdens de kroegentocht. In één nacht bezoek je alle topkroegen van Lloret, zodat je precies weet waar je moet zijn. Eigenlijk nog leuker dan de café’s in Lloret de Mar zijn de grote discotheken waar deze partystad om bekend staat. In bijna alle discotheken zijn er elke zomer weer optredens van bekende artiesten. In clubs als Colossos, Moef Gaga, Revolution en Privé de Magic kun je tot de vroege uurtjes doorfeesten.

Minimale toegangsleeftijd

Wil je één of meerdere avonden te stappen in Lloret de Mar, let dan wel even op de minimale toegangsleeftijd. De minimale leeftijd om in Lloret de Mar bij veel uitgaansgelegenheden naar binnen te mogen is 18 jaar. Het voordeel van zo’n feeststad waar veel jongere toeristen rondlopen, is dat ze in Lloret de Mar wel een oogje toeknijpen. Zo word je minimaal gecontroleerd tijdens het uitgaan. Daardoor zul je bij praktisch iedere uitgaansgelegenheid naar binnen kunnen.

Openingstijden, entree en prijzen

De entreeprijzen voor discotheken liggen in Lloret de Mar over het algemeen tussen de 12 en 15 euro. De meeste clubs zijn ook overdag geopend voor een lekkere cocktail of om even te loungen. Sommigen clubs openen echter pas rond middernacht. De meeste clubs in Lloret de Mar zijn geopend tot zonsopgang, hierdoor kun je als je wilt, de hele dag en nacht uitgaan.

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...