feesten

Discotheek Las Vegas in Blanes

Regelmatig grote DJ’s in Las Vegas(Blanes)

Tijdens jouw jongerenvakantie in Malgrat wil je natuurlijk keihard feesten! En je hoeft het niet bij Malgrat te laten, want er zijn nog veel meer plaatsen in de buurt van Malgrat waar je helemaal uit je dak kunt gaan. Discotheek Las Vegas in Blanes bijvoorbeeld, dit is samen met de discotheken Arena en de Sala Vega één van de grootste discotheken van Blanes. Als je in Blanes keihard wilt stappen, dan moet je de Las Vegas zeker niet overslaan!

Stappen in Blanes

Als je op vakantie bent in Malgrat de Mar kun je regelmatig met de bus naar de omliggende kustplaatsen. Zo kun je heel gemakkelijk naar Blanes, of bijvoorbeeld naar Lloret de Mar. Dit kan ook met de trein: Malgrat de Mar heeft een treinstation. Op die manier kun je dus makkelijk een of meerdere avond gaan stappen in een andere stad aan de Costa Brava!

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Discotheek Las Vegas in Blanes

Las Vegas is een van de grootste en populairste discotheken in Blanes. Hier vind je de leukste feesten en optredens, en deze discotheek gaat door tot de late uurtjes. In de zomer komen hier alleen maar toeristen en ook treden er dan veel bekende Nederlandse artiesten op in deze club. In Las Vegas worden verschillende soorten muziek gedraaid, zoals R&B, dance én Top 40.

Waar vind je Discotheek Las Vegas?

Discotheek Las Vegas bevindt zich op de Av. de la Villa de Madrid in Blanes. Las Vegas is geopend vanaf mei tot september. Op het plein waar de Las Vegas zit, vind je ook leuke bars en kroegen zoals de Boemel, de Crowley’s en de Mad Cow. Op dit plein zit ook de bekende snackbar Annie’s. Ideaal om na het stappen nog wat lekkers te halen! Ook zit op dit plein discotheek Sala Vega, één van de grootste discotheken van Blanes. Je kunt dus beginnen bij een van de bars of kroegen, en lekker dansen tot je er bij neervalt in de Las Vegas of de Sala Vega.

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...