feesten

Tropicana Discotheek in Malgrat de Mar

Een van de grootste discotheken van Malgrat de Mar!

Tropicana is een van de twee grootste discotheken in Malgrat. Durf jij je in deze kelder te wagen, dan zul je de avond van je leven hebben!

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Tropicana Discotheek

Tropicana is een discotheek in een kelder, één van de drukste discotheken van Malgrat. De discotheek is aardig groot, maar heeft een laag dak waardoor het wel snel wat benauwder is. Naast vakantiegangers komen hier ook veel Spanjaarden in het weekend. Tropicana heeft vaak geweldige thema-avonden, zo is hier elke week Nope is Dope. DJ’s als Quintino, Jeroen Post, Sasha Visser en Kid Kaio zorgen hier voor de vetste feesten!

Tropicana Clubcard?

Je moet voor de discotheken QK en Tropicana een clubkaart halen, en daarna per avond 5 euro (één drankje) of 10 euro (2 à 3 drankjes, afhankelijk of je fris of alcohol drinkt) entree betalen. Je krijgt dan wel consumptiebonnen om drankjes te halen.

Waar vind je Tropicana?

Je vindt de discotheek Tropicana aan de Passeig Maritim 92, 08380 in Malgrat de Mar.

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...