feesten

Bar Gotcha in Blanes

Een nachtje naar Blanes? Ga naar Bar Gotcha!

Ben jij op vakantie in Malgrat, en wil jij een avondje stappen in een van de gezelligste, Nederlandse feestcafés aan de Costa Brava? Dan is Bar Gotcha in Blanes Bar de bar die jij zoekt! Gotcha is een gezellig, Nederlands feestcafé. Je kunt hier uiteraard losgaan op alle Nederlandse tophits, maar ook de gewone top 40-hits komen voorbij. Bar Gotcha is al ruim 10 jaar het gezelligste feestcafé van Blanes.

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Naar Blanes

Als je op vakantie bent in Malgrat de Mar kun je regelmatig met de bus naar de omliggende kustplaatsen. Zo kun je heel gemakkelijk naar Blanes, of bijvoorbeeld naar Lloret de Mar. Dit kan ook met de trein: Malgrat de Mar heeft een treinstation. Op die manier kun je dus makkelijk een of meerdere avond gaan stappen in een andere stad aan de Costa Brava!

Bar Gotcha

Bar Gotcha is gevestigd in een redelijk grote bar. In de bar vind je twee grote barren, en op het terras is nog een buitenbar. Helemaal lekker: op het terras van Gotcha hebben ze een stukje strand en een chill-gedeelte. Ben je het dansen even zat of wil je even rustig bijkletsen over jouw geweldige vakantie, dan kun je hier onder het genot van een sangria heerlijk chillen.

Feesten bij Bar Gotcha in Blanes

Ook deze zomer heeft bar Gotcha in Blanes weer spetterende feestavonden. Ook de overbekende Fuck Off Party wordt weer gevierd. Elke maandag is er bij de Fuck Off Party een actie waarbij je voor slechts 15 euro het volgende krijgt: gratis entree en een shooter bij Gotcha plus zes bier, fris, wijn, sangria of twee cocktails, én gratis entree en twee consumpties bij discotheek Arena. Een superdeal dus! Op woensdag is het shooter night in bar Gotcha, dan zijn alle shooters slechts 1 euro. Daarnaast is elke donderdag het Get Wel Dressed feest, waarbij je drie bier, fris of sangria mét een t-shirt kunt scoren voor een tientje. Ook hebben de reisorganisaties Go GO Tours en Beachmasters hun partynights en examenfeesten bij Bar Gotcha.

Na sluitingstijd

Als de Gotcha rond een uur of drie dichtgaat kun verder feesten in de discotheken Arena of Sala Vega. Dit zijn populaire discotheken de zich onder de Gotcha bevinden. Als je met één van de jongerenreizen (Go Go Tours, Beachmasters, Do It, Travelexpres, Vinea Reizen, Transalpino of Peter Langhout) naar Blanes op vakantie gaat, dan kom je tijdens een kroegentocht altijd langs bar Gotcha. Ben je met een andere reisorganisatie of zonder reisorganisatie in Blanes en je wil je toch meedoen aan de kroegentocht, informeer dan even bij Gotcha aan de bar.

Waar vind je Bar Gotcha?

Je vindt Bar Gotcha op de C/ del Olivers 6 in Blanes. Gotcha zit boven de disco Arena, in een zijstraat vanaf de boulevard en dus heel dicht bij het strand. Helemaal ideaal: naast bar Gotcha zit de Nederlandse snackbar Patje Patatje. Zo kun je vanaf Gotcha gelijk langs Patje Patatje voor een lekkere snack na het stappen.

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...