feesten

Discotheek Arena in Blanes

Op steenworp afstand van Malgrat: Discotheek Arena, Blanes!

Malgrat bevindt zich op een steenworp afstand van Blanes. Wil jij een avondje keihard stappen in een van de vetste discotheken? Discotheek Arena is één van de meest bezochte discotheken, en met twee verschillende zalen en waarin ongeveer 1600 mensen kunnen de grootste én leukste discotheek van Blanes.

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Discotheek Arena Blanes

Discotheek Arena bestaat uit 2 arena’s waar je helemaal los kunt gaan. In de grootste zaal, de Arena, kun je met ongeveer 1100 mensen genieten van de laatste hits. Deze zaal is bestemd voor thema-avonden, zoals een schuimparty, Hollandse avond, Sunsation White, de overbekende Fuck Off Party en de Spaanse avond. Naast de thema-avonden zijn er ook vaak optredens van bekende Nederlanders, zoals Quintino, Vato Gonzalez, Partysquad, Mr. Polska. Mc Tjen, DJ Dyna, Sascha Visser en nog veel meer. De meest gedraaide muziekstijlen in deze zaal zijn House, Latin en Top 40.

Liever een kleinere zaal…

Niet zo’n fan van de grote zaal? Naast de grote zaal is er ook nog een kleinere zaal waar je ongeveer met 400 man kunt feesten. Deze zaal wordt Silvers genoemd, en is geheel aangekleed in de pirates of the caribbean stijl. Elke avond zal hier hoofdzakelijk Urban muziek gedraaid worden. De avond word afgesloten met Electro/house.

Boven Discotheek Arena

Boven de discotheek Arena bevindt zich de Nederlandse bar Gotcha. Hier kun je dus eerst terecht voor een drankje, waarna je rond een uurtje of twaalf door kan naar de Arena om de hele nacht door te feesten. Tip: elke maandag is er een Fuck Off Party in de Gotcha, met een actie waarbij je voor slechts 15 euro het volgende krijgt: gratis entree en een shooter bij Gotcha plus zes bier, fris, wijn, sangria of twee cocktails, én gratis entree en twee consumpties bij discotheek Arena. Twee vliegen in een klap dus! Daarnaast heeft ook discotheek the Hangover acties met de Arena. Om het maximale uit jouw vakantie te halen biedt the Hangover jou op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag een Maxi-Ticket aan in combinatie met de vetste Nederlandse DJ’s en acts. Dit Maxi-Ticket geeft je recht op 3 drankjes bij The Hangover en de entee plus 4 drankjes in discotheek Arena. Voor slechts 16 euro krijg je dus 7 drankjes, heb je gegarandeerd gegarandeerd entree bij discotheek Arena én feest je samen met de dikste DJ’s van Nederland.

Stappen in Blanes

Als je op vakantie bent in Malgrat de Mar kun je regelmatig met de bus naar de omliggende kustplaatsen. Zo kun je heel gemakkelijk naar Blanes, of bijvoorbeeld naar Lloret de Mar. Dit kan ook met de trein: Malgrat de Mar heeft een treinstation. Op die manier kun je dus makkelijk een of meerdere avond gaan stappen in een andere stad aan de Costa Brava. Als je in Malgrat op vakantie bent en een avondje in Blanes wilt gaan stappen, dan mag je de discotheek Arena dus zeker niet overslaan!

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...