informatie

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen!

Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er genoeg te doen is in Malgrat de Mar. Er zijn gelukkig vele activiteiten voor jongeren in Malgrat. In dit artikel wordt toelichting gegeven bij de leukste activiteiten in en rondom Malgrat de Mar.

Catamaran Cruise @ Malgrat de Mar

Bijna overal waar je veel jongeren vindt, vind je de Catamaran Cruise. De Catamaran Cruise is een cruise speciaal voor jongeren. Tijdens deze cruise kan je relaxen op het dek. Je kan hier samen met je vrienden lekker bruinbakken met een frisse zeewind. Als je houdt van zwemmen, dan zit je ook goed bij de Catamaran Cruise. Er wordt tijdens deze cruise verschillende keren gestopt zodat je een lekker verfrissende duik kan nemen. Met allerlei attributen die in het water worden gegooid, kan je je goed vermaken midden in de zee. Op de boot wordt ook nog lekkere muziek gedraaid door een Dj. Alsof dit allemaal nog niet genoeg was, krijg je er ook nog eens onbeperkt eten en drinken bij. Als jij houdt van zon, zee & gezelligheid, dan zit je bij de Catamaran Cruise helemaal goed!

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Totally Summer XL

Ben jij in voor een feestje? Dan moet je een keer bij Totally Summer XL geweest zijn. Samen met je vrienden kun je hier genieten van lekkere beats van onder andere The Partysquad, The Flexican, MC Sef, La Fuente, Vato Gonzales, MC tjen, Feest DJRuud & Kraantje Pappie. Alleen deze artiesten op zich zijn al genoeg redenen om naar Totally Summer XL te gaan. De prachtige feestlocatie in Barcelona maakt het feest nog spectaculairder. Vervoer wordt geregeld door de reisorganisatie dus hier hoef jij je geen zorgen om te maken. Totally Summer XL wordt zonder twijfel het leukste feest dat je gaat meemaken tijden je vakantie. Zorg dus dat je er samen met al je vrienden en vriendinnen bij bent!

Lunacy

Een ander gaaf feest is Lunacy. Lunacy is anders dan alle andere feesten. Bij Lunacy heb je de beschikking over neonverf. Deze verfcreaties geven een mooi effect en maken het feest net iets leuker. Zorg wel dat je kleding aan hebt die vies mag worden. Op een mooie partylocatie wordt met lekkere beats een goede sfeer neergezet. Samen met andere Nederlandse jongeren kan je hier helemaal los gaan!

Meer informatie, activiteiten en feestjes?

Voor meer informatie kan je terecht bij je reisorganisaties. Zij kunnen je meer vertellen over de prijzen, locaties, enzovoort. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke uitgaansgelegenheden in Malgrat de Mar. Daarom is het verstandig om ook eens een kijkje te nemen op deze site onder het kopje “uitgaan”. Hier vind je veel meer informatie over alle discotheken en kroegen in Malgrat de Mar en omstreken. Deze informatie kan goed van pas komen tijdens je vakantie. Dan weet je namelijk zeker dat je geen leuke dingen mist! Ook op de blog wordt regelmatig een artikel geplaatst over de gang van zaken in Malgrat de Mar. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...