informatie

Stranden in Malgrat de Mar

Kies jouw favoriete strand!

Malgrat is een kuststad in Spanje, en is onderdeel van de Costa Brava. Vind jij het heerlijk om tijdens jouw jongerenvakantie op het strand te kunnen bakken? Dan zit je in Malgrat helemaal goed!

Malgrat is een geliefde zonbestemming voor veel toeristen. Malgrat heeft een groot strand, het gehele strand is ongeveer 4,5 kilometer lang en wordt soms onderbroken door een paar rotsblokken. Het strand loopt in westelijke richting over in het strand van Calella, de stranden van Calella zijn zeer populair en heel mooi om te zien. Er zijn in totaal drie brede stranden met een totale lengte van meer dan drie kilometer. Het mooie, brede strand van Calella is heerlijk en gemakkelijk te vinden. De stranden zijn zeer schoon, hebben grof zand en liggen aan een heldere zee.

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Drie grote stranden

Malgrat beschikt over drie verschillende stranden die elk wat anders bieden. Allereerst is er ‘L’Astillero’, dit is het drukste strand van Malgrat de Mar. Daarnaast is er ook ‘Malgrat central beach’, dat net iets rustiger is en kan pronken met een blauwe vlag van het ECC, die garant staat voor zowel water- als strandkwaliteit. En als laatste is er nog ’Tordera Mouth Beach’, het grootste maar niettemin rustigste strand van heel Malgrat, en absoluut de ideale locatie voor een ontspannend dagje zee. Achter het strand loopt een spoorbaan en de promenade van Malgrat, waarop je heerlijk kunt flaneren. Het strand bestaat uit fijngrind, dus het is wel handig om een paar slippers en een dikke handdoek mee te nemen. Wil je niet op een handdoek of in de volle zon liggen, dan kun je op het strand voor ongeveer 5 euro per dag een ligbed en parasol huren.

Raak je verveeld?

Kun je er niet goed tegen om de hele dag te niksen op het strand? Er zijn genoeg strandhuisjes aanwezig waar je de hele dag door een hapje of drankje kunt nuttigen. Ook zijn er een aantal bars met terrassen te vinden aan het strand. En heb je zin om iets actiefs te gaan doen? Er zijn genoeg watersporten te beoefenen aan het strand van Malgrat!

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...