informatie

Café Asterisk in Malgrat de Mar

De gezelligste kroeg van Malgrat!

De Nederlandse toeristen weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen, niet voor niks zijn er aan de Spaanse Costa Brava zoveel Nederlandse feestcafés te vinden! Zo ook feestcafé Asterisk in Malgrat: een druk, gezellig Hollands café.

Feestcafé Asterisk is toch wel het gekste Nederlandse café van Malgrat. Een gezellige kroeg in een kelder, met de leukste popmuziek. Het is hier altijd druk, en je hoort veel carnavalsmuziek en ‘ouwe gouwen’ voorbij komen. Bij Asterisk hebben ze een ‘meter-actie’ verzonnen, het wordt bijgehouden hoeveel meters een groep drinkt op een avond, en hiervoor krijgen zij dan gratis drankjes terug. De Asterisk is een café waar veel jongeren heengaan voor een drankje, voordat ze de grotere discotheken van Malgrat opzoeken. De muziek is er goed en de sfeer is uniek, dat maakt Asterisk de ideale starter van jouw avond!

Feestcafe Asterisk is elke avond open vanaf negen uur tot half drie, vrijdags en zaterdags tot drie uur. Je vind Asterisk aan de Av. Pins in Malgrat, tegenover hotel Amaraigua. Iets verder aan het strand zit de loungebar Maui.

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...