feesten

Malgrat de Mar uitgaan leeftijd

16 jarigen kunnen prima naar Malgrat de Mar!

In deze Spaanse badplaats kun je tot in de late uurtjes feesten. De meeste cafés en discotheken liggen aan de boulevard, maar het hele centrum van de stad is ’s avonds levendig. Ook kun je vanuit Malgrat de Mar naar Lloret de Mar. Lloret de Mar is een van bekendste plaatsen waar je in Spanje uit kunt gaan.

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Weinig tot geen controle!

De minimale leeftijd om de uitgaansgelegenheden binnen te komen is 18 jaar. Er wordt minimaal gecontroleerd, waardoor je toch elke uitgaansgelegenheid wel naar binnen komt. Als je nog geen 18 bent, kun je gewoon naar Malgrat de Mar op vakantie gaan. In Spanje is het verboden om alcohol te kopen of te drinken onder de 18 jaar. Toch wordt er veel alcohol gedronken onder de 18 jaar, omdat ze weinig controleren. Het is dus wel gewoon mogelijk dat je alcohol kan kopen en drinken.

De leeftijd van de bezoekers van de uitgaansgelegenheden ligt tussen de 16 en 22 jaar. De meeste feestgangers zijn rond de 17 à 18 jaar. Ondanks dat de meeste feestgangers 17 of 18 zijn, is het voor jongeren die wat ouder zijn een geweldige bestemming.

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...