feesten

QK Discotheek in Malgrat de Mar

De mooiste discotheek van Malgrat!

Tijdens jouw jongerenvakantie in Malgrat de Mar mag een avondje stappen natuurlijk niet ontbreken. De discotheek QK is de hipste discotheek van Malgrat, deze club moet je zeker bezoeken tijdens een avond uit!

Discotheek QK

In Malgrat de Mar, richting Santa Susanna, ligt de discotheek QK. Deze discotheek ligt iets verder weg dan de meeste bars en discotheken in Malgrat, houd hier dus wel rekening mee. De discotheek QK staat bekend als de hipste discotheek van Malgrat. QK is een grote, mooi ingerichte discotheek. De achterwand is een glazen wand waarachter zich het zwembad van een hotel bevindt. Je kijkt dus eigenlijk in het water, wat er erg mooi en trendy uitziet. Verder wordt hier veel house en echte uitgaansmuziek gedraaid. QK trekt mensen uit alle landen aan ,maar toch is altijd het merendeel weer Nederlands. Verder is er een mooie dansvloer en danspodia voor de bezoekers. Een keer in de week wordt er een schuimfeest gehouden, waarbij een enorm kanon de dansvloer onder een enorme laag schuim spuit.

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Optredens & prijzen

Ook zijn er soms om 4 uur s’ nachts optredens, de dansvloer moet leeg en er komt een optreden van dansers, vuurspuwers of andere artiesten. De QK is altijd druk, dus het kan voorkomen dat je in een rij moet staan voor je naar binnen mag. Het enige nadeel aan QK zijn de prijzen. Je moet voor de discotheken QK en Tropicana een clubkaart halen, en daarna per avond 5 euro (één drankje) of 10 euro (2 à 3 drankjes, afhankelijk of je fris of alcohol drinkt) entree betalen. Je krijgt dan wel consumptiebonnen om drankjes te halen.

Waar vind je QK?

Je vindt discotheek QK aan de Passeig Maritim s/n, tussen Malgrat de Mar en Santa Susanna.

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...