vliegreizen

Vliegen naar Malgrat de Mar

Alles wat je moet weten over een vliegvakantie naar Malgrat + aanbiedingen!

Als je naar Malgrat de Mar op vakantie gaat, kun je er natuurlijk voor kiezen om uren in een bus te zitten totdat je bij je vakantiestemming aankomt. Maar een nog betere optie is om het vliegtuig te pakken! Reisorganisaties bieden vaak twee opties aan: een busreis of een vliegreis naar Malgrat de Mar. Vliegen naar Malgrat is de beste optie wanneer je geen geduld hebt om uren in een bus te zitten, en je bovenal fit wil aankomen op je vakantiebestemming.

Hoeveel kost een vliegen naar Malgrat de Mar?

Uiteraard betaal je voor een vliegreis naar Malgrat de Mar meer geld dan voor een busreis. Het voordeel van een vliegreis is wel dat de reis een stuk minder lang duurt én comfortabeler is dan bij een busreis het geval is. In veel gevallen zitten de vliegtickets naar Malgrat de Mar bij de prijs van je reisorganisatie inbegrepen.

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Vliegduur naar Malgrat de Mar

Vanaf Amsterdam duurt een vlucht naar zowel de luchthaven van Gerona als de luchthaven van Barcelona ongeveer 2 uur. Reis je naar Malgrat, dan is de luchthaven van Barcelona aan te raden. De meeste Nederlandse toeristen vliegen voornamelijk aan op Barcelona.

Luchthaven/vliegveld in de omgeving van Malgrat de Mar

Malgrat heeft geen eigen luchthaven, maar er zijn wel verschillende vliegvelden in de directe omgeving van Malgrat. Gerona biedt een groot vliegveld, dat vrijwel alle vluchten richting de Costa Brava afhandelt. Een andere mogelijkheid is een vlucht naar de luchthaven van Barcelona. Ook dit is een moderne luchthaven die voorzien is van alles wat je nodig hebt voor een optimale reis. Aangezien Barcelona dichterbij is (circa 78 km), is de kans groot dat je naar deze luchthaven vliegt om vervolgens per bus verder te reizen naar Malgrat. Deze busreis duurt ongeveer één uur, afhankelijk van het verkeer en het aantal hotelstops.

Meer informatie over de luchthavens

Meer informatie over de luchthavens in de buurt van Malgrat is te vinden op de websites van de betreffende luchthavens. Met vragen over de vluchtinformatie van Amsterdam naar Barcelona kun je ook bij je reisorganisatie terecht.

Vervoer van de luchthaven naar Malgrat de Mar

Zoals hierboven al genoemd is, is de kans het grootst dat je tijdens een vliegreis naar Malgrat de Mar vliegt op de luchthaven van Barcelona. Vanuit Barcelona wordt je door de reisorganisatie opgehaald en in ongeveer een half uur naar je accommodatie in Malgrat gebracht. Vlieg je via de luchthaven van Gerona, dan duurt de reis naar Malgrat iets langer. Reis je niet met een reisorganisatie, dan is er een mogelijkheid om met de shuttlebussen die beide luchthavens bieden de reis te vervolgen naar Malgrat. Deze rit kost ongeveer €12,50 p.p. (op basis van vier personen), inclusief bagage en exclusief eventuele fooien voor de taxichauffeur.

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...