feesten

Discotheek Sala Vega in Blanes

Een must do: een avondje stappen in Blanes en dan wel in Sala Vega!

Ga jij tijdens jouw jongerenvakantie in Malgrat een avondje stappen in Blanes? Een goede keus, want niet alleen heeft Blanes veel toffe discotheken, het ligt ook nog eens op een steenworp afstand van Malgrat. Zoek jij de vetste discotheek met veel bekende dj’s in Blanes? Dan zit je in discotheek Sala Vega helemaal goed! Sala Vega is een discotheek met ruimte voor 1200 mensen. In de zomer richten ze zich volledig op de Nederlanders met bekende dj’s en artiesten van eigen bodem.

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Stappen in Blanes

Als je op vakantie bent in Malgrat de Mar kun je regelmatig met de bus naar de omliggende kustplaatsen. Zo kun je heel gemakkelijk naar Blanes, of bijvoorbeeld naar Lloret de Mar. Dit kan ook met de trein: Malgrat de Mar heeft een treinstation. Op die manier kun je dus makkelijk een of meerdere avond gaan stappen in een andere stad aan de Costa Brava!

Discotheek Sala Vega

Discotheek Sala Vega bevindt zich in het toeristencentrum van Blanes. Het gevarieerde programma van Sala Vega heeft ervoor gezorgd dat deze discotheek al 25 jaar lang bekend staat als beste discotheek van de Costa Brava. Een paar jaar geleden (toen de discotheek nog Las Vegas heette) is de hele tent verbouwd, waardoor zij nu een totaal vernieuwde, moderne uitstraling heeft met een nieuw light & sound systeem. Het programma van Sala Vega is acts, live music, dj’s en speciaal georganiseerde Themafeesten.

Sala Vega bestaat uit drie zalen waar je vanaf 11 uur ’s avonds tot 6 uur ’s ochtends keihard kunt feesten: de Prime-zaal, de Club en de Oranje Planeet. De muziek die in de Prime-zaal gedraaid wordt is vooral house (dirty, deep, electro.) club, dupstep, progressive, urban en electic. In de Club-zaal wordt er latino, dance, funk, R&B en pop gedraaid. De oranje Planeet wordt vooral gebruikt voor speciale Hollandse feestavonden. Om een idee te krijgen van de dj’s en artiesten die de afgelopen jaren in Sala Vega hebben gestaan, geven we even een grijp uit de (enorme) lijst: Hardwell, Sunnery James &Ryan Marciano, Sidney Samson, Don Diablo, Quintino, Party-Squad, Dark Raver, The Opposites, de Jeugd van Tegenwoordig en nog vele anderen. Niet de minste namen dus!

Samen met discotheek Arena is discotheek Sala Vega de grootste van Blanes. Sala Vega heeft regelmatig leuke acties en de proppers die je door heel Blanes tegen zult komen. Bij entree wordt vaak een stempel gegeven om zo onbeperkt in en uit te kunnen lopen. De entree is lager dan dat van de Arena. Het barpersoneel is hoofdzakelijk Spaans, in tegenstelling tot veel andere cafés waar de mensen achter de bar Nederlands zijn.

Waar vind je Discotheek Arena?

Discotheek Arena bevindt zich in de Barstreet van Blanes. Hier bevinden zich ook de meeste andere bars en discotheken van Blanes. Als je in Malgrat op vakantie bent en je een avondje gaat stappen in Blanes, dan moet je dus in deze straat zijn om de nacht van je leven te hebben!

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...