informatie

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen!

Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, leuke activiteiten en veel uitgaansgelegenheden. Dat klinkt niet verkeerd. Maar hoe ziet een dag er dan precies uit in Malgrat de mar? Wat doe je? Wat eet je? En waar ga je uit? Hieronder lees je meer over een dagje in Malgrat de mar. Zie het als een klein voorproefje, want er is natuurlijk nog veel meer te beleven hier.
Als je ’s ochtends wakker wordt, is de zon al aan het schijnen en is het al lekker warm op het strand. Je kan ervoor kiezen om vandaag eens lekker rustig aan te doen en een beetje te slenteren door Malgrat de mar. Als je dit doet, dan moet je natuurlijk bij Santa Susanna zijn geweest.

Markt in Santa Susanna

Op dinsdag is in Santa Susanna een markt. In Malgrat de mar zelf is deze markt op donderdag. Hier vind je allerlei leuke kraampjes. Deze markt is erg gezellig en samen met de palmbomen en het lekkere weer geeft dit je een echt zomers gevoel. Daarnaast kun je op deze markt leuke souvenirs kopen voor al je jaloerse vrienden die thuis in de kou zitten. Ook vind je hier veel typisch Spaanse winkels waar je kan proeven van de Spaanse cultuur. Santa Susanna ligt op ongeveer 2 kilometer van Malgrat de mar. Het is erg goed te bereiken. Wil je dus een dagje relaxed rondlopen & genieten van de Spaanse cultuur? Dan is Santa Susanna op dinsdag een echte aanrader!

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Kings: oer-hollands eten in Malgrat

Na op de markt te zijn geweest, heb je de Spaanse cultuur aardig kunnen meemaken. Misschien heb je zelfs wel een beetje heimwee gekregen naar Nederland. Als dat het geval is, dan moet je zeker een keer naar Kings in Malgrat de mar gaan. Hier kun je lekker oer-Hollands eten. Met natuurlijk gratis wifi. Leg hier een goede bodem neer om vervolgens die avond lekker te gaan stappen en flink uit je dak te gaan.

Party Night

Nadat je gegeten hebt en een goede bodem hebt gelegd, is het tijd om nog een keer te gaan feesten in Malgrat de mar. De “Party Night” is het bekendste feest in Malgrat de mar. Wekelijks kan je tijdens dit feest een avondje flink los gaan op lekkere muziek, genieten van de tropische cocktails & feesten samen met je nieuwe vrienden. Tijdens deze “Party Night” zal er veel entertainment aanwezig zijn, zodat jij en je vrienden zich zeker niet zullen vervelen deze avond. Als het bijna weer licht begint te worden is het tijd om naar huis te gaan. Op de terugweg naar het appartement eet je nog even een frietje of wat kebab, en eenmaal aangekomen bij het appartement is het tijd om te slapen zodat je de volgende dag weer vol energie aan een nieuwe vakantiedag kan beginnen in Malgrat de mar!

Meer weten over Malgrat de Mar?

Wil je meer weten over hoe jou dag eruit kan zien in Malgrat de mar? Kijk dan even rond op deze site. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over Malgrat de mar. Alle leuke activiteiten, lekkere restaurants & leuke clubs vind je terug op deze site met de nodige informatie. Ook wordt er regelmatig een bericht geplaatst op de blog die interessant kan zijn voor de Nederlandse vakantieganger. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...