feesten

TMF Café Caroussel in Malgrat de Mar

Iedere avond feest!

Wil je tijdens jouw jongerenvakantie in Malgrat stappen in een van de grootste uitgaansgelegenheden? Dan moet je bij het altijd gezellige TMF Café Caroussel zijn!

TMF Café Caroussel

TMF Café Caroussel is een van de grootste en bekendste uitgaansgelegenheden aan de boulevard van Malgrat. Elke avond vanaf 21:00 ben je welkom in deze gezellige bar. In het TMF Café Caroussel zijn er vaak thema-avonden, live optredens en andere shows. Elke avond gaan de voetjes van de vloer, en de muziek samen met de vette lichteffecten zorgen ervoor dat iedereen gegarandeerd uit zijn dak gaat. Aan de bar kun je de lekkerste exotische cocktails bestellen, en ook de literdrinks met litecubes (lichtgevende ijsblokjes) zijn veel gedronken drankjes in MF Café Caroussel.

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

 Heerlijk relax terras

Ben je het dansen even zat, dan kun je even relaxen op het heerlijke terras. Het overdekte terras is sfeervol ingericht met een grote vijver, waardoor je je letterlijk in een tropisch paradijs waant. Een plek die absoluut de moeite waard is om even te bezoeken.

Ontmoetingspunt van de reisorganisaties

Het TMF Café Caroussel is het ontmoetingspunt van grote jongerenreisorganisaties zoals GOGO Tours en Beachmasters. Als je met een van deze reisorganisaties je vakantie naar Malgrat boekt, dan zul je hier dus sowieso wel één of meerdere keren komen.

Waar vind je TMF Café Caroussel?

Je vindt het TMF Café Caroussel aan de Passeig Maritim in Malgrat.

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...