busreizen

Busreizen naar Malgrat de Mar

Met de bus naar Malgrat!

Ben jij ook op zoek naar een goedkope jongerenvakantie in Malgrat? Dan ben je er vast al achter gekomen dat de meeste reizen nog best prijzig zijn omdat er een vliegticket bij de reis zit inbegrepen. Wil jij spotgoedkoop richting deze vakantiebestemming? Dan is het een idee om een busreis naar Malgrat de Mar te overwegen. Het kan namelijk wel tot €200,- schelen door met de bus te gaan in plaats van met het vliegtuig. En het geld dat je bespaart kun je tijdens jouw vakantie lekker uitgeven aan lekkere cocktails en andere leuke dingen!

Hoe lang duurt een busreis naar Malgrat?

Misschien wel het belangrijkste om te weten als je een busreis naar Malgrat de Mar overweegt: hoe lang doet de bus erover? De totale reisduur van een busreis naar Malgrat de Mar is ongeveer 18 uur als je vanaf Utrecht reist. Alle reisorganisaties bieden busreizen aan waarbij je vroeg in de middag vertrekt. Dat houdt in dat je de volgende dag rond 8 uur ’s ochtends in Malgrat aankomt, waarna je de rest van de dag overhebt om gelijk het strand op te gaan of het zwembad in te duiken. Ideaal!

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Hoe werkt een busreis naar Malgrat?

Heb je gekozen om met de bus naar Malgrat de Mar te gaan (en dus heel wat geld te besparen!), dan wil je natuurlijk wel weten hoe deze busreis verloopt. Fijn om te weten is dat je tijdens de busreis Malgrat de Mar drie tussenstops hebt, waarbij je even uit de bus kunt om je benen te strekken. De eerste stop is rond 19.00 uur, waarbij je de mogelijkheid krijgt om te dineren. Ongeveer 5 uur later vindt er nog een stop plaats, dat is dus rond middernacht. Na deze stop wordt iedereen verzocht om te gaan slapen, zodat je de volgende ochtend fris wakker wordt in Malgrat. Niet zo’n fan van slapen in een bus? Om 4.00 ’s nachts is er nog een korte stop die je de mogelijkheid geeft om om de bus even uit te kunnen. Rond 08.00 bereikt de bus Malgrat de Mar, waarna iedereen wordt afgezet bij de accommodatie die je geboekt hebt.

De terugreis naar Nederland

Hoe jammer ook, aan elke vakantie komt een eind. Na jouw heerlijke vakantie in Malgrat begint de reis terug naar huis. De meeste bussen vertrekken rond 19.00, maar de reisorganisatie geeft het definitieve tijdstip van vertrek aan op het prikbord van jouw reisorganisatie in het hotel. De bussen vertrekken nooit voor 18.00 uur, zodat je op je laatste vakantiedag nog even kunt uitrusten. De volgende dag zul je rond 13.00 weer in Nederland aankomen.

Tip

Het is handig om de reisorganisaties die busreizen naar Malgrat de Mar verzorgen goed te bekijken. Zo is het namelijk fijn als de reisorganisatie comfortabele bussen inzet. Een comfortabele bus heeft een beenruimte van minimaal 90cm, dit maakt de reis een stuk prettiger en je komt een stuk fitter aan op je vakantiebestemming.

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...