informatie

Excursie naar Barcelona

Een dagje naar Barcelona? Doen!

Malgrat ligt slechts op een steenworp afstand van de wereldstad Barcelona. Als je in Malgrat bent, kun je een bezoekje aan Barcelona dan ook niet overslaan! Of je nu komt om te shoppen, het enorme voetbalstadion Camp Nou te bekijken of gewoon even rond te slenteren en de cultuur van de stad op te snuiven: er is voor ieder wat wils in Barcelona.

Met je reisorganisatie of op eigen initiatief?

Je kunt vaak met een reisorganisatie een excursie boeken naar Barcelona, maar je kunt ook zelf een tripje naar deze stad maken met de trein of de bus. Ben je een voetbalfan, dan is dit bezoek dé kans om Camp Nou van FC Barcelona met eigen ogen te zien. Met een capaciteit van meer dan 100.000 plaatsen is het stadion zeer indrukwekkend. Wil je ook een wedstrijd bezoeken? Dan is het aan te raden vroeg van tevoren een ticket te regelen, want ondanks het ontzettend grote aantal plaatsen zijn de wedstrijden in no time uitverkocht.

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Andere interessante bezienswaardigheden in Barcelona

Naast Camp Nou zijn er natuurlijk nog vele andere dingen die je eigenlijk móét bezoeken als je in Barcelona bent. bezoek bijvoorbeeld de wereldberoemde Sagrada Familia, of ga lekker over de Ramblas slenteren waar je meer dan 100 souvenirshops vindt. Je kunt de dag daar afsluiten met de typisch Spaanse tapas. Ook een aanrader: zweef met de kabelbaan over de haven van Barcelona waarbij je de hele stad vanuit de lucht kunt overzien.

De ultieme hotspots van Barcelona!

In een stad als Barcelona is er genoeg te doen! Maar wat zijn nou de echte hotspots die je gezien moet hebben? Op de pagina van Bruisend Barcelona staat een overzicht van alle bezienswaardigheden die je gezien moét hebben tijdens je trip naar Barcelona!

Meer dan één dag

Eigenlijk is één dag in deze prachtstad te kort om alles te bekijken. Barcelona heeft zo veel te bieden. Een dagtrip is een goede manier om een eerste indruk te krijgen van Barcelona, en daarnaast nog een reden om nog een keer terug te gaan!

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...