informatie

Avontuurlijke excursies vanuit Malgrat de Mar

Voor liefhebbers van avontuur!

Malgrat de mar is een gezellige plek waar jaarlijks veel jongeren bij elkaar komen om goed te feesten. Naast de leuke activiteiten, feesten & mooie stranden in Malgrat de mar, is de ligging van deze jongerenplek ook een groot voordeel. Malgrat de mar ligt namelijk pal onder het welbekende Blanes. Malgrat de mar ligt dus ook dichtbij Lloret de mar, aangezien Blanes onder Lloret zit. In Malgrat de mar is veel te zien en te doen, maar in naaste omgeving van Malgrat is ook enorm veel te doen. Vandaar dat in dit artikel een aantal activiteiten voorbij komen die goed te bereiken zijn vanuit Malgrat de mar.

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Marineland

Als jij houdt van dolfijnen, dan moet je een keer in dit park geweest zijn. Ook als je van zwemmen en water houdt, dan is Marineland een aanrader voor jou. Dit park is namelijk een dolfinarium & waterpark ineen! Je kunt dus het ene uur naar dolfijnen kijken, en het andere uur van spannende glijbanen afgaan. Voor ieder wat wils en zeker een keer de moeite waard! Marineland ligt tussen Malgrat de mar en Blanes in. Voor vervoer kan je terecht bij je reisleiding. Ook zijn er hotels & appartementencomplexen die deze busreis regelen.

Jeepsafari door de Costa Brava

De jeepsafari is een leuke ervaring voor iedereen die een beetje avontuurlijk is ingesteld. Malgrat de mar heeft een prachtig achterliggend natuurgebied. Met een open wagen scheur je over het rotsachtige landschap waarbij je veel mooie dingen zien. Ook krijg je wat mee van de Spaanse cultuur, aangezien je langs veel typisch Spaanse dorpjes komt. Hier kan je meemaken hoe de Spanjaarden leven. Ook kan je hier typisch Spaanse gerechten eten zoals tapas. Op het hoogste punt van de rit heb je een prachtig uitzicht over de gehele Costa Brava. Een erg leuke en actieve excursie die je zeker een keer mee moet maken. Dit is namelijk ook weer eens wat anders dan de hele dag aan het strand liggen!

Duiken in de Spaanse zee

Voor degene die gek zijn van water & natuur, is duiken ook een mooie activiteit. De Spaanse azuurblauwe zee heeft veel moois te bieden en door middel van duiken kan je dit gaan bezichtigen. Malgrat de mar heeft talloze wateractiviteiten. Tijdens het duiken ga je per boot naar een nabijgelegen duikcentrum in een baai. Je hoeft niet te kunnen duiken van tevoren. Alles wordt keurig en uitgebreid uitgelegd en als iedereen er klaar voor is, dan kan je de prachtige wateren gaan ontdekken van Malgrat de mar. Honger gekregen na het duiken? Geen probleem, na het duiken kan je gelijk aanschuiven bij de barbecue. Dat is natuurlijk ook een pluspuntje.

Ook in Malgrat zelf is genoeg te doen

Hopelijk ben je nu wat wijzer geworden over de nabijgelegen activiteiten van Malgrat de mar. Natuurlijk is er nog veel meer te doen en te zien in Malgrat de mar. Daarom is het verstandig om ook even te kijken bij het kopje “activiteiten” op deze site. Daarnaast plaatsen we regelmatig berichten op de blog die interessant kunnen zijn voor de Nederlandse jongeren. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...