feesten

Uitgaansgids voor in Malgrat de Mar

Handige tips over het uitgaan in Malgrat

Malgrat de mar, een klein plaatsje onder het Nederlandse Blanes & het indrukwekkende Lloret. Jaarlijks stroomt het hier in de zomermaanden vol met jongeren die klaar zijn voor een leuke vakantie. Jongeren die een vakantiebestemming zoeken, kijken natuurlijk als eerste naar het uitgaansleven van de desbetreffende plek. Daarom vind je in dit artikel alle leuke activiteiten op het gebied van uitgaan.

Jongerenvakanties naar Malgrat de Mar vergelijken

Kroegentocht in Malgrat de Mar

Als je net pas bent aangekomen in Malgrat de Mar, dan is het zeker aan te raden om eens mee te gaan met de kroegentocht. Deze activiteit, georganiseerd door Beachmasters, neemt je mee naar de leukste kroegen en clubs van Malgrat de Mar. Samen met andere Nederlandse jongeren verken je het uitgaansleven van Malgrat. Dit is natuurlijk erg handig, want op deze manier kan je nieuwe mensen leren kennen. Daarnaast maak je gelijk kennis met het uitgaansleven van Malgrat de Mar en weet je waar alle leuke clubs en kroegen zitten. Dan kan je de avonden erna zonder lang zoeken weer terug naar een van deze uitgaansgelegenheden.

Beachstars Costa Brava

Als je in Malgrat de Mar bent, dan zit je erg dichtbij Lloret de Mar. Je mag een bezoek aan Lloret dan ook niet overslaan tijdens je vakantie in Malgrat de Mar. Beachstars Costa Brava wordt gehouden in Lloret de mar. Tijdens dit feest, gehouden in een van de grootste clubs van Lloret, komen veel bekende artiesten en DJ’s draaien. De opening van dit feest vindt plaats in club Revolution. Vervolgens wordt het feest afgesloten met een party in een andere grote club; Colossos. Onder andere Dirtcaps, Afro Bros & Quintino zijn namen die komen optreden tijdens dit evenement. Op dit feest zijn vrijwel alleen maar Nederlanders. Omdat het feest is georganiseerd door Beachmasters, zijn er vrijwel alleen maar Nederlanders op dit feest. Dat maakt het natuurlijk nog net iets leuker. Zorg dat je er samen met je vrienden bij bent, want dit wil je niet missen!

Beachmasters VIP Armband

Ga je veel uit & ben je vaak veel geld kwijt op vakantie? Dan is het verstandig om een VIP Armband te nemen bij Beachmasters. Deze Vip Armband geeft je veel voordelen. Je krijgt bijvoorbeeld gratis toegang bij veel grote clubs en discotheken. Daarnaast krijg je ook kortingen in winkels, restaurants & kroegen. Voor de precieze voordelen moet je je reisleiding om informatie vragen.

Lloret de Mar & Blanes

Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar, zit je erg dichtbij Lloret de Mar & Blanes. Deze plaatsen hebben beide ook erg veel leuke dingen te bieden voor jongeren. Zo wordt Blanes ook wel “klein Nederland” genoemd. Lloret staat bekend vanwege het fantastische uitgaansleven. Wil je nou een keer naar Lloret of Blanes? Dan is het handig om te weten wat er precies te doen is & waar je goed uit je dak kan gaan. Deze informatie vind je op www.golloretdemar.nl & www.goblanes.nl. Deze sites geven je alle informatie over het uitgaan, eten, de stranden & de activiteiten.

Tot slot, alles wat je wil weten op één site!

Hopelijk heb je nu een beter beeld gekregen van het uitgaan in Malgrat de Mar en omstreken. Wil je meer weten over het uitgaan in Malgrat de Mar? Kijk dan op deze site bij het kopje “uitgaan”. Hier vind je nog veel meer informatie over uitgaansgelegenheden. Ook op de blog worden regelmatig berichten geplaatst over Malgrat de Mar. Deze berichten zijn vooral interessant voor alle Nederlandse jongeren die op vakantie willen naar Malgrat de Mar. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

De highlights van Malgrat in één blog

Een badplaats waar je van alles kunt doen! Malgrat de mar heeft veel te bieden voor jongeren die graag een leuke vakantie willen hebben. Prachtige stranden, le...

Check de vetste activiteiten @ Malgrat de Mar

Activiteiten die je niet mag missen! Tijdens je vakantie in Malgrat de Mar wil je natuurlijk voorkomen dat je je gaat vervelen. Daarom is het belangrijk dat er...